Unirea Conference Centre

Finalizata in anul 2014, Unirea Conference Centre este zona de prezentari si meeting-uri a hotelului cu acelasi nume, construita ca o extensie a acestuia inspre esplanada. De la inceput, proiectul a impus cateva limitari legate de forme, buget si proportii, insa acestea nu au facut decat sa sporeasca provocarea si gradul de implicare in proiect.

Stilul ales este unul contemporan, minimalist, foarte versatil in ceea ce priveste modularitatea si personalizarea. De asemenea, suspensiile alese sunt cu lumina neutra, pentru ca in call-uri sa nu se modifice culorile.

O noutateĀ  in acest proiect a constituit-o lucrul cu profilele pentru tavan si perete din aluminiu (foliate astfel incat sa imite lemnul). Acestea, in afara faptului ca integreaza iluminarea foarte elegant, sunt si usoare si pot micsora/ mari orice spatiu, fiind totodata un element de design spectaculos.

Pentru a da totusi personalitate salii, elementele mobile-scaunele – sunt de culoare rosie. In acest mod, s-a creat o atmosfera tonica si pro-activa, perfecta pentru orice sala de conferinta.