Endava, spatii de relaxare si birouri "altfel"

Am preluat acest proiect cand identitatea spatiului de birouri era deja finalizata: cateva accente de culoare, cateva printuri, totul in parametri normali ai unei cladiri de corporatie.

Insa cum natura umana tinde spre confort si ergonomie, am fost solicitata sa imi imprim creativitatea si sa aduc calitate timpului de relaxare al angajatilor.

In urma discutiei cu beneficiarii, am hotarat ca spatiile respective, desi nedelimitate de restul zonelor, sa fie tratate ca un areal iesit din context, care sa te transporte spre un alt timp, sau un alt spatiu.

Astfel s-au nascut cele 3 ( deocamdata) locuri pentru relaxare, fiecare aferente unui etaj din cladirea in care compania isi desfasoara activitatea: la etajul 1 ne aflam intr-o gradina de vara, cu becuri si luminite, cu o canapea confortabila, texturi naturale si plante. La etajul 4, suntem transpusi intr-o atmosfera sci-fi, cu rachete transformate in stand-up desk si canapea, in timp ce la etajul 5 ne aflam intr-o incapere steampunk, in care elementele industriale transformate in resurse creative.