Despre noi

Despre INLAND Deco


In martie 2010, la Iasi ia nastere studioul de design Inland Deco, fondat de Silvia Pintilie, artist si designer.

Silvia este absolventa a Universitatii de Arte Bucuresti – Facultatea de Arte Decorative si Design, Specializarea Arta Murala Laica, avand de-a lungul studiilor doua burse la academii de arta din Italia, dar si numeroase expozitii personale si de grup in Europa. Chiar daca, pe tot parcursul facultatii, Silvia a lucrat la integrarea propriilor creatii in ambiente date, atat in 3D, cat si in plan real, ideea de a fonda un studio de design interior a venit dupa finalizarea unui master in Arta Publica, atunci cand a realizat ca zona de legatura intre arta si arhitectura este foarte ampla si ofertanta.

In Iasi, orasul natal in care a stiut mereu ca se va intoarce dupa studii, acest segment mai comporta inca participanti, asa incat s-a decis sa lanseze acest proiect creativ. Din start, Inland Projects s-a bucurat de succes, beneficiarii recomandand-o pe Silvia pentru creativitatea sa si pentru atentia la detalii.

Printre clientii Inland se numara hoteluri de renume din Moldova, firme de IT, policlinici si cabinete medicale, dar si nenumarate persoane fizice care si-au dorit sa ofere personalitate si originalitate spatiului in care traiesc.

Va multumim pentru vizita si va invitam sa descoperiti proiectele noastre!

Silvia Pintilie Moscaliuc

Senior Interior Designer

Este fondatoarea Inland Deco. A studiat la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti – Facultatea de Arte Decorative si Design, promotia 2008. Are un Master in Arta Publica la aceiasi universitate, precum si un Master in Filosofie Aplicata si Management Cultural la Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi. In timpul facultatii, a fost de doua ori bursiera la Academiile de Arta din Macerata si Torino, Italia.

BADGE-01'

Irina Mirza

Junior Interior Designer

Absolventa a Universitatii de Arte “G. Enescu” din Iasi, Facultatea de Arte Vizuale si Design, promotia 2016. In prezent studiaza designul industrial in cadrul Masterului cu acelasi nume.

Contacteaza-ne!

Stefan Radu Pintilie

Consultant

Absolvent al Universitatii Tehnice „Gh. Asachi” Facultatea de Arhitectura si Constructii „G.M. Cantacuzino”. Experienta profesionala cuprinde diferite pozitii ca arhitect consultant si arhitect in birouri de profil din Paris, Guangzhou (CN) si Londra.
Stefan are o experienta larga in diferite programe arhitecturale, ca Retail, High-end Residential, Mixed-use si Interior Design.

Contact

str. Sf. Petru Movila 52, Iasi, Romania Tel.: (+4) 0753 595 356 e-mail:projects@inland.ro Web:http://inland.ro/


Suntem INLAND Deco,

o companie fondata in Iasi, cu expertiza in domeniul Designului Interior. Suntem pasionati, curiosi si iubitori de frumos.
© Copyright 2017 - INLAND Deco. Toate imaginile prezentate in site reprezinta proiecte originale (fotografii si randari) create de Studioul de Design Interior Inland Deco. Reproducerea acestora sub orice forma, fara acordul administratorilor este interzisa.