Comunicate de presa

  • Home
  • /
  • Comunicate de presa

Data 18.04.2019

Comunicat de presa privind finalizarea proiectului

 

Titlul proiectului: ”Dotarea firmei SC INLAND DECO SRL in scopul modernizarii activitatii de design interior”
Cod SMIS: 110974
Numele beneficiarului: SC INLAND DECO SRL

Obiectivele generale ale proiectului:
Asigurarea dezvoltarii economice durabile a SC INLAND DECO SRL prin modernizarea instrumentelor de lucru si cresterea numarului mediu de salariati, prin intermediul Programului Operational Regional 2.1A „Microintreprinderi”.
SC INLAND DECO SRL intentioneaza ca prin proiect sa isi dezvolte baza materiala si softurile pe care le foloseste la acest moment pentru prestarea activitatii. Daca in acest moment firma foloseste echipamente mai slabe din punct de vedere tehnologic si variante free de soft care ofera putine optiuni utilizatorului, dupa implementare firma va avea posibilitatea sa ofere clientilor sai servicii mult superioare. Datorita retehnologizarii si dezvoltarii instrumentelor de lucru, firma isi va creste competitivitatea pe piata din Iasi, urmarind cresterea cotei de piata actuale.

Rezultate:
– Au fost achizitionate echipamentele si soft-urile necesare in desfasurarea activitatii vizate prin proiect, conform cererii de finantare.
– Au fost create 3 noi locuri de munca (1 Reprezentant Vanzari, 1 Junior Designer, 1 Responsabil Curatenie) si majorata norma de lucru a Senior Designer-ului la 8 ore.
– A fost asigurat un management performant al proiectului prin intermediul contractului de consultanta si a celui de publicitate si informare.

Impactul investitiei la nivel local consta in utilizarea fortei de munca locala si dezvoltarea mediului de afaceri local.

Contract de finantare: nr. 1957/02.05.2018
Perioada de implementare a proiectului: 03.01.2017 – 30.04.2019
Valoarea totala a proiectului: 535.935,92 lei, din care ajutor financiar nerambursabil (FEDR + buget national): 401.311,53 lei si valoarea eligibila nerambursabila din FEDR: 341.114,80 lei.

SC INLAND DECO SRL

Date de contact:
Adresa: 
Municipiul Iasi, Str. I. I. Mironescu nr. 33E, etaj Ss + P, judetul Iasi;
Telefon:  0745 262 071
Email: office@inland.ro
Persoana de contact: MOSCALIUC Sergiu-Ciprian

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020

linie

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Contact

str. Sf. Petru Movila 52, Iasi, Romania Tel.: (+4) 0753 595 356 e-mail:projects@inland.ro Web:http://inland.ro/


Suntem INLAND Deco,

o companie fondata in Iasi, cu expertiza in domeniul Designului Interior. Suntem pasionati, curiosi si iubitori de frumos.
© Copyright 2017 - INLAND Deco. Toate imaginile prezentate in site reprezinta proiecte originale (fotografii si randari) create de Studioul de Design Interior Inland Deco. Reproducerea acestora sub orice forma, fara acordul administratorilor este interzisa.